Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyapszichológia linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kutyainfo - Lupo [4. oldal]
részletek »

Kutyapszichológia képes leírás: Kutyainfo - Lupo [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kutyapszichologia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
Kutyainfo

Kutyainfo

Várjuk meg amíg a kutya elbóklászik. Kiáltsunk rá, hogy Blöki, hozzám!, vagy Morzs, gyere!, és guggoljunk le, és egy játékot lóbáljunk. A kutya minden bizonnyal odajön hozzánk. Ültessük le magunkkal szemben. Adjuk oda a játékot, és dicsérjük meg. Gyakoroljunk sokat!

Kutyaiskola Eger

Kutyaiskola Eger

Kovács Ágnes vagyok, húsz éve foglalkozom kutyakiképzéssel. Kedvenc kutyás sportom az agility, tíz éve versenyzek mudijaimmal, kétszer voltam országos bajnok, négyszer az agility világbajnokság magyar válogatottjának a tagja. Vadászkutya munkabíróként főleg a kopó fajtákat bírálom. Egertől húsz kilométerre élek párommal egy tanyán, kutyapanziónkat is ott működtetjük. Jelenleg tíz kutyánk van.

Kutyák idegtípusai

Kutyák idegtípusai

Az idegtípusok meghatározása során soha nem beszélhetünk 'tisztán' típusokról, hanem arról van szó, hogy az egyes idegrendszeri működések átfedésben vannak egymással. Eszerint nem beszélhetünk csak szangvinikus kutyáról, hanem például azt mondjuk helyesen, hogy kolerikusba, vagy éppen flegmatikusba hajló szangvinikus kutyánk van. Ebből mindjárt az is leszűrhető, hogy az átfedések közvetlenül követik egymást. Vagyis pl. melankólikusba hajló kolerikus kutya nem létezik.

kutyakiképző

kutyakiképző

Fajtakorlátozás nélkül vállalom kutyája engedelmességre nevelését, szocializálását, igény szerint bentlakással vagy otthonában, kutyasétáltatást, házhoz járást, kutyaiskolában történő képzést és őrző-védő foglalkozást ? egyéni és csoportos formában is. Érd.: Kovács Ferenc Tel.: 36 20 228 9305 Web: http://www.kutyakikepzes-kferi.gportal.h u/

Kutyakölykök

Kutyakölykök

Az eladó kiskutyákat kutyafajtákra lebontva hirdethetik a kutyatenyésztők illetve kereshetik a kiskutyát vásárolni szándékozó látogatóink. Weblapjuk címét is megadhatják a hirdetésben, kattintható link formájában (pl. kutyatenyészetük weblapját vagy egy galéria URL-címét). A kutyás hirdetéseket megtekintő érdeklődők ingyenes regisztráció után e-mailt küldhetnek a hirdetőnek illetve az interaktív térkép segítségével egy könnyen kezelhető útvonaltervezőt is igénybe vehetnek.

Kutyalap

Kutyalap

Üdvözlet minden kedves kutyabarátnak! Fellai Ágnes vagyok, az oldal új szerkesztője, egy rottweiler és egy francia bulldog büszke gazdája. A portál folyamatosan megújul, célja azonban változatlan marad - igyekezni fogok érdekes témákkal, fajtaismertetőkkel kielégíteni a látogatók érdeklődését; mindemellett pedig rendkívül fontosnak tartom, hogy felhívjam a figyelmet a felelősségteljes állattartás fontosságára - hiszen a menhelyekre kerülő kutyák és a kóbor állatok száma hűen tükrözi: nem mindenki alkalmas arra, hogy kisállatot tartson. Kellemes böngészést kívánok, a mottó pedig maradjon mindig ugyanaz: egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.

Kutyamasszázs

Kutyamasszázs

Az egész szervezetre általános hatást gyakorol. a test fizikai és pszichikai állapota javul. Fizikailag a masszázs jótékony hatásaihoz tartozik a merev, túlfeszített izmok ellazítása és tonizálása (a petyhüdtek tónusát javítja), a vénás vérkeringés segítése, az idegrendszer megnyugtatása, a nyirok áramlás serkentése, valamint az izületekben található kötőszövet feszesítése. A masszázs hatással van a test anyagcseréjére, fokozódásával a test salakanyagai gyorsabban távoznak. Helyi vérbőséget okozva fokozódik a vérkeringés. Energetizálás.

Kutyanevelés

Kutyanevelés

Eldöntöttük azt, igen is kell kiskutya a házhoz. Hát rajtra. Szóljunk a ismerősnek ráér 1 1 2 óra hosszára, hogy kölyök kutyáért akarunk menni és autóhoz jó volna sofőr. Minden rendben van vigyünk magunkkal törlőrongyot az esetleges bepiszkítás ellen. A színhelyre érve ismerkedjünk anyakutyával, majd a kölyök kutyával. Kezdjünk játszani vele. Fárasztjuk ezzel. Így könnyebb lesz a dolgunk a szállítással. Lássuk többször is megáll lihegni és piheni, akkor oké. De ne essünk túlzásba. Vegyük a karunkba és séta az autó irányába. Szálljunk a vezető háta mögé. Az ajtókat óvatosan csukjuk. Lassan gurulva indulhatunk. A pilóta tapintatosan kezelje a kuplongot és féket meg a kormányt. Beszélgessünk és simogassuk. Sokkal nyugodtabban viseli az utazást. Megérkeznek mutassuk meg tányérjait kajával, fekvőhelyét, környezetet. Előfordulhat nyugtalan lesz ez a első éjszakánk, de pár nap múlva már elfelejti az előző helyett, ahonnan hoztuk. Ekkor simogatással nyugtassuk, nyüszít és nem találja a helyet.

Kutyapszichológia cikkgyűjtemény

Kutyapszichológia cikkgyűjtemény

Egy általános, mindent felölelő cikkgyűjtemény a kutyafajtákról, tenyésztésről, tartásról és nevelésről. Ezen kívül megtalálható rengeteg hasznos link a témával kapcsolatban, kérdéseinket feltehetjük állatorvosnak, kutyaterapeutának és kutyakozmetikusnak is!

Hirdetés
Kutyapszichologus, kutyaszakértő

Kutyapszichologus, kutyaszakértő

Szeretné kutyáját megváltoztatni?Folyton agresszív vagy sokat ugat? Kutyapszichiátriánk kutyapszichológus, kutyaszakértő, kutyaoktató, kutyatréner, kutyakiképzés szolgáltatásait kínálja fel az érdeklődőknek.Lehatolunk a problémák gyökereihez és megpróbáljuk megoldani kutyának traumáját.Mi megoldjuk azt a problémát is, hogy kedvence ne legyen félénk az állatorvosnál vagy a kutyakozmetikusnál. Látogassa meg oldalunkat ahol többet megtudhat rólunk és szolgáltatásainkról és kiképzéseinkről.Válasszon minket.

Kutyás szállások - A kedvenc helyek

Kutyás szállások - A kedvenc helyek

A kutyasszallasok.hu az első magyarországi, kutyás vendégeket is fogadó szálláshelyeket közvetítő portál. Egyszerűbben: egy belföldi utazási oldal nekünk, kutyásoknak. De ennél azért lényegesen több lesz! Nem a ma oly divatos közösségi oldalt akartunk csinálni, hanem egy oldalt egy közösségnek. Egy olyan közösségnek, ahol a kutya családtag. Egy olyan közösségnek, amely velünk együtt idővel tenni szeretne egy 'kutyabarátabb' Magyarországért. Igen, vannak terveink! Lehetőségeinkhez mérten javítani, (re)formálni szeretnénk a szállásadók, egyéb vendéglátók, más szolgáltatók és persze a kutyatartók 'életét', életterét, hogy valamennyiünknek jobb legyen. Lesznek nyereményjátékok, versenyek kutyáknak, gazdiknak, szállásoknak, vendéglátóknak, de sok más is! Az aktuális dolgokról, akciókról, fejleményekről mindig beszámolunk az oldalon, a hírlevelünkben, és egyéb csatornákon, amikről szintén hírt adunk. Addig is, kérjük, használd az oldalt, teszteld, mondd el véleményed, tapasztalatod, ajánld (kutyás) ismerőseid figyelmébe, mi pedig igyekszünk minden hasznos visszajelzést figyelembe venni, az esetleges hibákat kijavítani. Reméljük, Neked ez az oldal lesz a(z egyik) kedvenc helyed!

Kutyasuli - Szeged

Kutyasuli - Szeged

Kedves Klubosok! A Középfokú tanfolyamot végzetteket vasárnaponként 8-10-ig várjuk a Kutyasulin! 8-9ig őrző-védő foglalkozás és nyomkövetés 9-10ig játékos klubfoglalkozás, izgalmas feladatok, vizsgára felkészülés

Kutyasuttogó

Kutyasuttogó

A kutyasuttogó olyan nagy tapasztalatú kutyaviselkedéssel, magatartásformálással, kommunikációval foglalkozó szakember, aki magas szinten ismeri és tudatosítja a kutyafélék gondolkodását, lélektanát és ösztönkészletét. Kommunikációja nem egyoldalú, így nem csak az emberi elvárásokról szól, hanem a kutya természetes pszichikai és fizikai igényein keresztül többoldalú és erőszakmentes kommunikációt folytat, megérti és figyelembe veszi az állat és környezete jelzéseit, kívánalmait, és ennek tükrében elsődlegesen a köteléképítéssel alapozza meg a hosszútávú kiegyensúlyozott kapcsolatot a kutya és kutyatartó között.

Kutyaszocializáció

Kutyaszocializáció

A kölyökkor a legkritikusabb időszak a kutyák életében. Amit ebben a korban elmulasztunk, az kihat a kutya a életére, viselkedésére egész életében. Egy jól szocializált kutya könnyen alkalmazkodik minden élethelyzethez és kellemes társaságunk lesz élete során. Nem fél és nem reagál semmire kiszámíthatalanul, agresszíven amivel a mindennapi életben találkozik. Ezzel szemben a nem megfelelően szocializált kutya nem megbízható, gyakran éppen félelemből fakadóan harap meg valakit. Sokkal nehezebb őket tanítani és általánosságban mondva sokkal kevésbé bizonyulnak kellemes társnak az életünkben. Nehezen alkalmazkodnak a hirtelen adódott helyzetekhez és akár egy rutin vizsgálat az állatorvosnál is rémálom lesz nemcsak a kutya számára, hanem a magunk és az orvos számára is. Ne hagyjuk, hogy ez történjen kutyánkkal és velünk! Kezdjük el kölyökkutyánk szocializálását azonnal! A kölykök legfogékonyabb életszakasza lezárul három hónapos korában, tehát még ez előtt meg kell kezdenünk a szocializálását. Minél később fogunk hozzá, annál nehezebb dolgunk lesz, annál több időnkbe, energiánkba és türelmünkbe telik, hogy olyan felnőtt kutya váljon a kiskutyánkból akit bárhova nyugodtan magunkkal vihetünk.

Kutyatartás: hogyan?

Kutyatartás: hogyan?

Öröm a házban! Végre hazavittük a kiskutyát! A természet egy kis csodája a városi lakótelep egyhangúságában. Bejárja a lakást, végigszaglász mindent, csóválja a farkát és boldogan arcon nyal, mert természetesen ilyenkor a kétlábú lény is a padlón ücsörög, és mámorosan figyeli a kis élőlény ismerkedő lépéseit. Jaj! egy kis tócsa! Nem baj, majd feltöröljük. Olyan aranyos ahogy szinte gurul a bútorok között.

Kutyavilág

Kutyavilág

Igazából nem szeretnélek titeket ezzel olyan hosszan untatni, úgyhogy csak röviden és tömören a lényeget a honlapról, magamról és persze az ebemről. Én 1988. 06. 08-án születtem Székesfehérváron. Jelenleg gimnáziumba járok. Mimivel járó közös életem pár éve kezdődött egy szép nyári napon. Akkor még elfért a tenyeremen, és olyan volt, mint egy kis manó. Hatalmas füleivel és éppen növekedni kezdő szőrével úgy festett, mint egy kemoterápiás nyuszi. /amúgy ő egy westi kislány./ Azóta nagyon szép kutyus lett belőle és majdnem tökéletesen elsajátította az agility alapjait. Első versenyünkön 7. helyezést értünk el./ Amire én nagyon büszke vagyok, mert igazából a sebességével vannak gondok./ A honlapról csak röviden annyit, hogy minden lesz rajta /idővel / amit a kutyákról tudni kell és a kutyákkal kapcsolatos. Agility és még sok más kutyás sport. Remélem bárkinek bármilyen kérdése, mondani valója lesz bizalommal fordul hozzám.

Lupo- K9 Kutyaiskola

Lupo- K9 Kutyaiskola

Kutyaiskolánkat 2009. augusztusában indítottuk Pápán, a régi városi strand területén. Célunk a minőségi kutyakiképzés és a felelős, kulturált kutyatartás. Engedelmességi gyakorlatainkat klikker-tréning keretein belül sajátítjuk el. Őrző-védő munka alapozását, szinten tartását és versenyre való felkészítését is vállaljuk. Igény esetén nyomkövetés tanítására is van lehetőség. Jövőbeni terveink között szerepel képesség-fejlesztő kutyaóvoda létrehozása, mellyel a kölyökkutya életútját kívánjuk hasznos és jó irányba terelgetni, felkészíteni őt a nagyvilágra, kutyákra és emberekre. Várunk mindenkit szeretettel egy jó társaságban és szép környezetben.

Tuti menü