Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyaiskolák - Kutyapszichológia képes leírás - Kutyapszichológia.tlap.hu
részletek »

Kutyaiskolák - Kutyapszichológia - Kutyapszichológia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyapszichologia.tlap.hu » Kutyaiskolák - Kutyapszichológia
Keresés
Találatok száma - 19 db
Alfa Dog Kutyaiskola

Alfa Dog Kutyaiskola

Kutyabemutatók: engedelmességi, őrző - védő és akadálypálya gyakorlatok bemutatása, kommentálása, a kultúrált kutyatartás alapjainak bemutatása. Egyéb ügyességi, és egyénileg betanított feladatok. Vállalunk kutyabemutatókat közületek, iskolák, óvodák, magánszemélyek, vállalkozások rendezvényein. Állatvédő egyesületektől, gyepmesteri telepektől örökbefogadott ebek tanítását kedvezményesen végezzük.

BVSE-MNJK

BVSE-MNJK

Az oktatásokat három okleveles kutyakiképző és egy kiképzősegéd vezeti. A képzés pozitív megerősítés szerinti oktatásra épül, ahol a játék és jutalomfalat, mint motiváló eszközök, kapnak nagy szerepet. A részvétel, fajta és korhatár független, egyéni és csoportos foglalkozások keretében történik. A csoportos foglalkozásokon a kutyák egymás iránti szocializálásukat tartjuk elsődlegesnek.

Ceglédi Kutyasuli

Ceglédi Kutyasuli

Balogh László vagyok, 1991 óta foglalkozom kutyákkal. A kutyák szeretetét még gyerekkoromból hoztam magammal. A versenyszellem már kissrácként bennem volt,versenyszerűen sportoltam hosszú éveken keresztül.

Cerberos Kutyaiskola

Cerberos Kutyaiskola

Iskolánk alapfokú tanfolyama biztosítja a kutyák szocializációját, engedelmességét. A gazdikat megtanítjuk, hogyan értsék meg kedvencük cselekedetit, és miként viselkedjenek, hogy tökéletes összhang alakuljon ki közöttük. Minden viselkedészavart mutató ebbel külön foglalkozunk.

Cvsibész Kutyaiskola

Cvsibész Kutyaiskola

Az iskolánk azért alakult, hogy segítse a gazdákat abban, hogy kialakíthassanak egy olyan életmódot, melyben kutyájuk megőrizheti egészségét, kiegyensúlyozott, teljes életet élhet. Módszerünk - a Tükör módszer - az egyik legkorszerűbb technika a kutyakiképzésben, mely Korom Gábor vezető kutyakiképző irányításával a Népszigeti Kutyaiskolában született, sok éves kutatás eredményeként. Segítségével lépésről-lépésre egyszerűvé és átláthatóvá igyekszünk tenni az ember és a kutya viszonyát a farkasfalka szabályainak felhasználásával.

Dog Plusz Kutyaiskola

Dog Plusz Kutyaiskola

A kutya nem csak az ember legjobb barátja, hanem igazi társ, ha megfelelően gondoskodunk róla. A gondoskodás az etetés és a megfelelő életkörülmények biztosítása mellett, mozgástér, játék, és fejlődési lehetőség biztosítását is jelenti. A kutyák nagy része szívesen tesz gazdája kedvére, és megfelelő tanítással könnyen megérti, mi a jó, és mit nem szabad. Kutyakiképzőként próbálom az embereknek megmutatni, hogyan hozhatják ki kutyájukból (és magukból) a legjobbat. Nem az a célom, hogy minden kutya hibátlanul hajtsa végre a különböző feladatokat, hanem hogy a gazda és a kutya között a lehető legjobb kapcsolat alakuljon ki, hogy élvezni tudják az együtt töltött időt. Minél több gazda és kutya ismeri az alapvető viselkedési normákat, annál kevesebb konfliktus lesz ember és kutya között. Kevesebb kutyatámadás éri az embereket, és kevesebb brutális bántalmazás éri a kutyákat. A Dog Plusz Kutyaiskola fő célja, hogy Magyarországon kialakuljon egy olyan kutyatartási kultúra, mely által jobbá tehetjük saját és négylábú társaink életét.

Eb-Dorado Kutyakiképző

Eb-Dorado Kutyakiképző

2009-ben megalakítottuk az Eb-Dorado Kutyakiképző és Tenyésztő Sportegyesületet, mely ma az iskolát működteti. Az üzemeltetés és az építkezés költségeit a törzstagság által fizetett tagdíjakból, a csoportos képzés bérleteinek árából, valamint pályázatok, szponzori támogatások elnyeréséből fedezzük. Non-profit szervezetként minden anyagi forrásunkat az infrastruktúra megteremtésére és fenntartására fordítjuk. Csapatunk létszáma, és a hozzánk járó kutyatartók népes tábora viszonylag gyors fejlődést tesz lehetővé, a társadalmimunka-napokon mindig látványos és jelentős változásokat sikerül elérnünk iskolánk építésében, szépítésében.

EMDE Bajai Kutyakiképző Iskola

EMDE Bajai Kutyakiképző Iskola

Minden kutyát szerető és kutyával jó kapcsolatot kívánni akaró Hölgyet és Urat várunk iskolánkon. Szeretnénk, ha országunkban minél többen tudnának valóban jó kapcsolatot felvenni kutyájukkal. A kutyázás nemcsak szórakozást, hanem egészséges sportot is jelenthet, sőt fiataloknak szakmát is. A sport szempontjából szeretnénk megújítani a 70-es, 80-as évek munkáját, amikor is iskolánknak olyan sok jó kutyása és csapata is volt, hogy munkakutya-bajnokságok sorait nyertük.

Happy Dog Kutyaiskola

Happy Dog Kutyaiskola

Megalakulásunk óta munkálkodunk a kultúrált kutyatartás népszerűsítésén és felkészítjük sportolóinkat a hazai és nemzetközi versenyekre. Ma már egyre több iskolán igyekeznek megvalósítani azt a kultúrált környezetet, ami nálunk már sok éves gyakorlat. Munkánkban felhasználjuk a legkorszerűbb technikai eszközöket (számítógép, Internet digitális- és videotechnika).

Hirdetés
HEROSZ Kutyaiskola

HEROSZ Kutyaiskola

Szita Gyöngyvér vagyok, jelenleg az ELTE földtudomány szakos hallgatója. Az engedelmességi órákat tartom a kutyaiskolában. Kutyás pályafutásom hét évvel ezelőtt kezdődött. Ekkor kaptam első kutyámat egy kis három hónapos mudi személyében. Vacak, mint minden valamire való mudi rengeteg energiával rendelkezett és rendelkezik a mai napig, ezért kénytelen voltam kitalálni valamit amivel le tudom kötni egy kicsit. Rengetegiet jártunk kirándulni, sétálni, majd elmentünk egy közeli kutyasuliba is. Ekkor szerettem bele a kutyázás -ba. Azóta sikeresen letettünk egy engedelmességi vizsgát, jártunk több helyre agilityzni, manapság a dog-dancing-nek hódolunk.

Hobbi Kutyaiskola

Hobbi Kutyaiskola

A képzés nevelésből, szoktatásból és a konkrét feladatok megtanításából áll. A nevelés a képzés előkészítője. Neveljük és szoktatjuk kutyánkat különböző helyzetekhez, zajokhoz, körülményekhez. Ha ez sikeres volt, kutyánk minden helyen, időben képezhető lesz. Ebben az időben történik a szocializálás, más kutyákkal játékos együttlétek. (kölyökkutya-szocializáció, nevelés - képzés, csoportfeladatok, tapasztalatok szerzése, érdeklődés és a környezettel való kommunikáció tanulása)

Kalocsai kutyaiskola

Kalocsai kutyaiskola

2003 januárjában kezdtük meg a kutyakiképzést Kalocsán vendégpályán. Jelenleg egy csodálatos erdő közepén, nagyon jó társasággal várunk minden kutyabarátot, illetve kutyázni vágyót. Sok szeretettel fogadjuk a kis- és nagytermetű, fajtatiszta és keverék kutyusokat is. Ha nincs elég időd, bentlakással is megoldjuk kutyád oktatását. Ha nyaralni szeretnél és kedvencedet nem tudod magaddal vinni, szólj nekünk bátran, és panziónk ajtaja nyitva áll majd.

Keszthelyi Kutyaiskola, Kutyasport

Keszthelyi Kutyaiskola, Kutyasport

A keszthelyi kutyaiskola a 80-as évek elején alakult. A MEOE tagjaként sportkutyák képzése hobbi célból ( világversenyeken való részvétel ) és évi két engedelmes tanfolyam levezénylése tartozik főbb tevékenységi körünkbe. Célunk, hogy minden problémával hozzánk forduló kutyabarátnak segítséget nyújtsunk. Sportkutyák képzése révén tartunk őrző-védő, engedelmes foglalkozást és nyomozást is.

Kutyabajnok Kutyaiskola

Kutyabajnok Kutyaiskola

Iskolánk Nyíregyházán található. Már több mint egy éve a Kapor utcai kiképzőpályán tartjuk foglalkozásainkat, jelenleg minden vasárnap reggel 09ºº órától. (Az utca a Repülőtér utcájából balra nyíló első kis utca, a Tokaji úti benzinkút mögött.) Taglétszámunk meghaladja a húsz főt, a kutyák száma persze ennél több. Sok a német juhászkutya, de megtalálható nálunk a malinois, a labrador, a golden retriever és más kisebb termetű kutya is, a fiatalabbtól idősebbig. Ez jellemző a gazdikra is, 10 évestől 50 évesig minden korosztály képviselve van, a közös nevező a jó társasaság és a kutyázás szeretete.

Kutyaiskola Eger

Kutyaiskola Eger

Kovács Ágnes vagyok, húsz éve foglalkozom kutyakiképzéssel. Kedvenc kutyás sportom az agility, tíz éve versenyzek mudijaimmal, kétszer voltam országos bajnok, négyszer az agility világbajnokság magyar válogatottjának a tagja. Vadászkutya munkabíróként főleg a kopó fajtákat bírálom. Egertől húsz kilométerre élek párommal egy tanyán, kutyapanziónkat is ott működtetjük. Jelenleg tíz kutyánk van.

Kutyasuli - Szeged

Kutyasuli - Szeged

Kedves Klubosok! A Középfokú tanfolyamot végzetteket vasárnaponként 8-10-ig várjuk a Kutyasulin! 8-9ig őrző-védő foglalkozás és nyomkövetés 9-10ig játékos klubfoglalkozás, izgalmas feladatok, vizsgára felkészülés

Lupo- K9 Kutyaiskola

Lupo- K9 Kutyaiskola

Kutyaiskolánkat 2009. augusztusában indítottuk Pápán, a régi városi strand területén. Célunk a minőségi kutyakiképzés és a felelős, kulturált kutyatartás. Engedelmességi gyakorlatainkat klikker-tréning keretein belül sajátítjuk el. Őrző-védő munka alapozását, szinten tartását és versenyre való felkészítését is vállaljuk. Igény esetén nyomkövetés tanítására is van lehetőség. Jövőbeni terveink között szerepel képesség-fejlesztő kutyaóvoda létrehozása, mellyel a kölyökkutya életútját kívánjuk hasznos és jó irányba terelgetni, felkészíteni őt a nagyvilágra, kutyákra és emberekre. Várunk mindenkit szeretettel egy jó társaságban és szép környezetben.

Tuti menü